nur's FotoPage
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: nur hasya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Aug-2008 03:53 Email | Share | | Bookmark
hasya dah pandai pegang botol sendiri....(6M2W)

 
hasya dah pandai pegang botol dan mengensot sekali .....satu tangan pegang botol..satu tangan lagi nak mengentel.....kekadang tu ...bila dia malas pegang kejap jer..pastu umi kena pegang lah untuk dia..he..he..tapi kalau dia betul haus..sampai habis minum dia pegang sendiri...pandainya..he..he..he..


Tuesday, 5-Aug-2008 03:11 Email | Share | | Bookmark
atuk n hasya (6M3W) @ alamanda Putrajaya (20808)

serononknya atuk dokung....
 
memain ngan atuk
View all 6 photos...
Masa nie dari rumah mummy..then ikut ma n ayah ke Putrajaya, coz ayah nak gie keja sat ...sementara tunggu kita orang lepak kat alamnda...first time pergi ni...dalam satu jam atuk pun sampai.....jalan sesama dalam setengah jam....pastu balik umah mummy coz ..dah nak balik ke BP..petang tu....


Tuesday, 5-Aug-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
hasya, umi, alif n mummy (infront of nekma house)

 
 
 
View all 4 photos...


Friday, 11-Jul-2008 05:09 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
nie gambar hasya 5 bulan 4 minggu..kat masjid pesta Batu Pahat....


Wednesday, 2-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
bengkel penulisan modul FKAAS

geng JKAP
 
kak azra n mr kumar present PBL..
View all 8 photos...
nie pun satu lagi..sebenarnya nama lin tak der pun dalam bengkel nie....tapi bob ajak datang minum...pasal makanan banyak lebih...sebenarnya segan..since Bob AJK bengkel...so redah ajerlah......so datang lah...endup lin kena serta bengkel nie pasal JKAP tak der orang ..hanya ada Naza, wan, emi dan kak Aini, Kak Azra jer..yang lain tak datang..bengkel nie 2 1/2 hari..lama tuu....nak kena siapkan modul....tapi masalahnya modul yang Environment untuk degree soft copynya kat kak Linda...since kak linda cuti..so tak leh nak teruskan...akhirnya just edit modul environment yang dah ada then tambah PBL dalam tu....then hari ketiga tu present 2 modul iaitu modul Hydrology dan Environment....tulah hasil penat lelah 2 1/2 hari kat dewan jamuan 2 DTI....he..he..he..


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net